DE

Wie een dag onbeperkt will genieten van onbeperkte sex en alles wil uitleven waarvan hij altijd al heeft gedroomd, die moet naar Partytreff Xanten komen. Hiet staat sex met hete meiden centraal.

Xantener Partytreff

Net over de grens bij Nijmegen ligt Xanten, een kleine leuke stad aan de Nederrhein. Xanten is niet alleen interessant voor de tourisme maar ook voor de Xatener Erotiek Clubs. Hier heeft Xanten wat te bieden dat je de mogelijkheid geeft om Sex and Relax te combineren! Laat je mee nemen en geniet van een dag onbeperkte sex in de saunaclubs. Onze meiden zullen je verwennen en ervoor zorgen dat al je dromen ook waar worden!

Motto Partys in Partytreffs

Een absoluut hoogtepunt bij Partytreff Xanten zijn de maandelijkse party´s. Hier worden thema´s als Kerst, Halloween en Karneval op een andere manier gefeest! De party´s worden tijdig aangekondigt zodat je er geen van zult missen. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan krijg je dus alle informatie nog eerder dan het op onze site staat. Je zult dan zeker geen party in Xanten meer missen!

 

Wij laten je dromen uit komen! Met onze heerlijke sfeer en de hete dames heten we je van harte welkom. Kijk op onze homepag voor meer informatie.


nieuw: Iedere maandag i.v.m.bouwwerkzaamheden gesloten!

Girls in Xantener Partytreff

Girls Xantener Partytreff

Fotos? Fotos of onze dames.

Aanwezige girls? Klik hier!

Xantener Partytreff

Xantener Partytreff

Philosophenweg 2 (Ecke Trajanring)
46509 Xanten
Duitsland

Tel: +49(0)2801 986 044
xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

Wil je meer weten?

FAQ Xantener Partytreff

About the Club.

Vragen et antwoorden