DE

Wat wordt geplaatst?
Het wordt alles geplaatst wat met een beleving/waarneming van een bezoek aan onze club te maken heeft. Daarbij maakt het niet uit of het positief of negatief is. Wij zijn tevens blij als u bij een klacht direct ter plekke een van onze aanwezige bardames aanspreekt op eventuele ontevredenheid. Dan kunnen wij direct handelen.

Voor vragen kan je contact opnemen met onze club. 

 

Telefonisch onder 0049 2801 986 044

 

E-Mail: xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

 

Bericht 1451-1460 van 2256.

ijsje zegt:

ik heb het even opgezocht: In de winter naar Duitsland: winterbanden verplicht of niet? Door de verwarrende berichtgeving in de media weten veel automobilisten niet meer waar ze aan toe zijn: zijn winterbanden nu wel of niet verplicht als je 's winters in Duitsland een auto bestuurt? Het is nogal een gedoe en een forse uitgave om voor een enkel autoritje naar de Partytreff in Xanten vier speciale winterbanden te monteren. Het formeel juist antwoord op de vraag luidt "nee, er is in de winter geen algemene winterbandenplicht in Duitsland", BEHALVE bij winterse omstandigheden. Dus als je geen winterbanden gemonteerd hebt, kan dat bij sneeuw en ijs een boete opleveren van 40 euro en bij een ongeval eerder tot aansprakelijkheid leiden. En winterbanden zijn in dit geval banden met het sneeuwvloksymbool en/of (!) een M+S-logo. All weather- of M+S-banden zijn dus ook toegestaan.


17-12-2011 06:21 .

Dolf zegt:

Heren heren gaan we weer met modder gooien????? Laat het toch eens zijn, respecteer elkaar eens. @ Koos laat de mensen schrijven, en reageren wat ze willen, en reageer niet op elke vraag of discussie. Krijgen ze geen antwoord van PTX en willen het toch weten dan bellen ze maar doen ze dat niet jammer voor hun, maar ondanks uw regelmatig bezoek is het niet uw taak. Tevens komt erweer onrust van in het gastenboek. Ik ken u en respecteer u ook, maar schijnbaar kan het niet iedereen. Ik zou me gewoon richten op de serieuse forum's (waar de meeste vaste ook schrijven) ipv het gastenboek Gr Dolf


 


16-12-2011 00:25 .

M punkt. uit Wageningen zegt:

Voor Frans: Winterbanden zijn in Duitsland verplicht bij 'Winterse omstandigheden' kortom sneeuw, ijzel en dergelijke. Met het weer zoals het nu is de laatste dagen is het mogelijk om met zomerbanden in Duitsland te rijden.


14-12-2011 21:56 .

Frans uit Enschede zegt:

Hallo genieters. Wie kan mij zeggen hoe het nu precies zit met winterbanden in duitsland. Wat zijn de gevolgen als je met zomerbanden de grens overgaat richting xanten. Hoop op een verhelderend antwoord.


 


14-12-2011 18:49 .

Robin zegt:

Hoi ptx, zijn Agnes en Miriam aan het genieten van vakantie en komen ze weer eens terug? de laatste keer dat ik er was heb ik erg genoten van Agnes en helaas was Miriam er niet. Ook zou ik graag de blonde Roemeense Daniela weer willen zien die er maar een paar dagen was. Maar niet getreurd hoor, jullie hebben meer leuke meiden die mij doen terugkeren ;-) -- Al vind ik het nog steeds jammer dat Katrin plots vertrokken was.


14-12-2011 00:14 .

Koos uit Nederland zegt:

Aan: Arend Jan
Jij bent niet de eerste, die meent, dat ik de beantwoording van vragen aan de leiding van PTX moet overlaten. Daar ben ik het van harte mee eens, en daarom reageer ik ook nooit op de antwoorden van PTX op de Duitse site. En meestal ook niet op de reacties op de Nederlandse site. Maar die laatste hebben helaas nog wel eens fouten (heel begrijpelijk overigens).Voorbeeld?
Kijk eens naar de vraag van Piet uit Arnhem en het antwoord. Kijk dan ook op de Duitse site, vraag van enkele dagen geleden.
Als de vraag van Chanelle niet zou zijn beantwoord, zou ik ook niet hebben gereageerd. Maar juist omdat ik haar vraag serieus heb genomen, heb ik het antwoord van PTX gepreciseerd.
En tenslotte: ja , ik ben wel zo eigenwijs te denken dat ik weet, hoeveel kans Chanelle maakt met haar wens.
Xanten mannenclub?
Heb ik niet zelf verzonnen;was het antwoord van de PTX, pakweg 100 pagina's terug.
Maar, je kent mij kennelijk: praat dan eens aan de bar!
Koos
13-12-2011 20:42 .

Arend Jan uit Hilversum zegt:

Beste Koos, Een kritisch bericht mijnerzijds. Ben nu wat vaker geweest in PTX maar niet vaak genoeg om te beschikken over een blauwe VIP handoek en dito badjas. Inmiddels ben je bij de stamgasten bekend en dat siert je. Desalniettemin ben ik van mening dat je de beantwoording van vragen zoals die van Chanelle écht aan de leiding van PTX dient over te laten. Dit bedoel ik met respect. Maar ik krijg er jeuk van als stamgasten de pretentie hebben om te spreken voor de gelegenheid waar ze met regelmaat vertoeven. Helemaal als de vraag serieus bedoeld is en bovenal door een vrouw gesteld wordt aan de (in jouw perceptie) mannenclub. Geloof niet dat het aan jou is om te beoordelen voor Chanelle (of wie dan ook) dat zij bij het maken van een lesbisch nummertje met haar vriend als toeschouwer geen schijn van kans heeft. Nogmaals, dit bedoel ik met respect .


12-12-2011 22:03 .

bas zegt:

Ik had al zoiets verwacht maar het is niet verkeerd om het op deze mannier aan alle mensen duidelijkheid te geven zo weet iedereen hoe de vork in de steel zit bedankt voor de reactie gr bas en tot ziens


12-12-2011 15:29 .

piet uit arnhem zegt:

zijn julie eerste kers dag ope


 


ja


11-12-2011 13:54 .

Bas zegt:

. Ik kwam nu € 1,80 tekort en kon onverrichterzake naar huis terug. Dit bericht las ik in het gastenboek je wilt me toch niet vertellen dat dit bericht juist is ik schrok er wel van toen ik dit las ik hoop dat de leiding van deze toch als een goed bekende club hierop een reatie of verklaring voor heeft gr Bas


 


Beste Bas,


er bestaan wel gasten die dit soort berichten schrijven.


Laat wel duidelijk zijn dat wij niemand een verklaring schuldig zijn! Als iemand gebruik wil maken van een korting die wij aanbieden is dit absoluut geen probleem, maar de kortingen/aanbiedingen zijn niet te combineren! Dit is overal zo. Als je dan nog gepast geld mee neemt om daarmee de entree te betalen is de fout ook niet bij ons te zoeken.


 


Groet,


PTX


11-12-2011 00:12 .


Hot nieuw girls

Girls in Xantener Partytreff

Girls Xantener Partytreff

Fotos? Fotos of onze dames.

Aanwezige girls? Klik hier!

Xantener Partytreff

Xantener Partytreff

Philosophenweg 2 (Ecke Trajanring)
46509 Xanten
Duitsland

Tel: +49(0)2801 986 044
xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

Wil je meer weten?

FAQ Xantener Partytreff

About the Club.

Vragen et antwoorden