DE

Wat wordt geplaatst?
Het wordt alles geplaatst wat met een beleving/waarneming van een bezoek aan onze club te maken heeft. Daarbij maakt het niet uit of het positief of negatief is. Wij zijn tevens blij als u bij een klacht direct ter plekke een van onze aanwezige bardames aanspreekt op eventuele ontevredenheid. Dan kunnen wij direct handelen.

Voor vragen kan je contact opnemen met onze club. 

 

Telefonisch onder 0049 2801 986 044

 

E-Mail: xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

 

Bericht 1451-1460 van 2024.

Dolf zegt:

@ Johan uit Utrecht 1967kever@home.nl Zow kort verslagje Beach party. Ik met de trein vrijdag morgen al vroeg vertrokken (tja met cocktails op het menu ga je niet ryden) pas controle in de trein door de Zoll. Waar gaat de reis heen werdt me gevraagt, tja naar Party treffen Xanten. En wat is dat werdt me ggevraagt door een vrouwelijk beamte. Tja wat antwoordt je dan..... hahahaha had ineens 5 rode hoofdjes naast me staan. Een maal aangekomen veel te vroeg natuurlijk, heb ik het voor touw genoemen om aan te bellen, daar er beren waren die verbod hadden om voor 11 te bellen hadden ze dus geluk. Tja wat kan ik vertellen over de Party heel makkelijk..... was weer helemaal super en gezellig. Als eerste een duik genomen in der swimming pool wat gewaardeert werdt door de dames. En daarna maar op swimmingpool cocktail over gestap de tel was ik na de 2e al kwijt. BBQ super, sfeer super gewoon weg helemaal super.


31-07-2011 11:35 .

hendri uit t harde zegt:

maar ik kan geen duits en hoe gaat het verder als ik daar binnen ben groetjes zijn er nog meet foto s van de damens


31-07-2011 10:41 .

Chipleader uit Breda zegt:

Gisteren voor het eerst PTX bezocht en inderdaad, het is allemaal waar! De eerste 2 uur heb ik volgens mij doorgebracht alsof het een droom was :-) Met de meiden gaat het contact heel gemakkelijk ook al spreek ik bijna geen Duits. Sommige meiden verstaan Engels, maar anders kwam ik altijd wel eraan uit met Nederlands/Duits :). Het geheel is echt goed verzorgd en ziet er zeer netjes uit. Ik vond Nina een leuke en lieve dame die het lekker rustig aan doet en ze weet je ook flink op te geilen door in de woonkamer de hele tijd met je pikkie te spelen :). En Jana vind ik echt een hele 'Schone' frau zoals ze in het Duits zeggen :) Blond haar, blauwe ogen, mooie grote borsten en een mooie ronde kont,dat vind ik echt mooi! Ik heb beloofd dat ik voor Jana speciaal terug kom haha :) Deze pokerspeler komt zeker terug om de volgende keer een Royal Flush te maken :)


31-07-2011 08:27 .

61-hn-vz uit arnhem zegt:

ik was vrijdag op de party vont het fantastisch eten en drinken was uittekent en de dames waren super en zijn op elkaar ingespeeld nu heb ik 2 opmerkingen de does en toiletten von ik wel schoon maar te weinig voor zo grote party kan hier wat aan gedaan worden en een vaste jacuzzi buiten die in de winter ook gebruik kan worden lijk mijn ook top en badjassen in plaats van die grote handdoeken ik vont het top een hele nieuwe wereld ging er open voor me ik kom vaker terug


30-07-2011 19:02 .

M punkt uit Wageningen zegt:

En weer een party aangekondigd (Frans totaal) waar ik niet bij kan zijn.. lijkt me een hele ervaring.. hopelijk na de zomerperiode meer geluk met een wat rustigere agenda.


30-07-2011 17:52 .

johan uit Utrecht zegt:

hallo DOlf ik zag geen email adres er bij staan hoor dus dat zie ik nog wel tegemoet.


30-07-2011 09:25 .

Bas uit Rotterdam zegt:

Heb jullie gastenboek door gelezen en kom geen verhalen tegen van stellen die jullie hebben bezocht. Komen er wel eens stellen ??


 


Hi!


 


Er komen wel eens stellen bij ons op bezoek. Sommige doen beide actief mee en er zijn stellen waar alleen de man en de vrouw samen met een vrouw actief zijn.


 


Groet,


PTX


29-07-2011 17:50 .

hendri uit t harde zegt:

hey met hendri ik zie dit voor eerst zijn het nederlands vrouwen en hoe gaat het daar allemaal dan


Hi,


er zijn geen nederlands vrouwen, maar wel internationaal ;-)


Hoe het hier gaat - nou je komt langs betaald entree en geniet de hele dag van onbeperkt seks, eten, drankjes en sauna.


Groet,


PTX


29-07-2011 17:08 .

Chris zegt:

Hallo PTX-team, Gibt es auch bademantel als kleidung oder nur handtucher ? Chris


 


Im Regelfall gibt es nur Handtücher, du kannst dir aber auch gerne deinen eigenen Bademantel mitnehmen. Das machen einige Gäste auch.


 


Gruss


PTX


29-07-2011 10:35 .

Eric uit groenlo zegt:

Met wie kan ik zaterdag nee rijden naar partytreff xanten ik woon in groenlo mail mij maar even eric49@live.nl een vriend van mij kan niet ik hoop dat er iemand mij mail groetjes eric.


28-07-2011 11:13 .


Highlight - nieuw: Nu ook seks op aparte kamers mogelijk!

Girls in Xantener Partytreff

Girls Xantener Partytreff

Fotos? Fotos of onze dames.

Aanwezige girls? Klik hier!

Xantener Partytreff

Xantener Partytreff

Philosophenweg 2 (Ecke Trajanring)
46509 Xanten
Duitsland

Tel: +49(0)2801 986 044
xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

Wil je meer weten?

FAQ Xantener Partytreff

About the Club.

Vragen et antwoorden