DE

Wat wordt geplaatst?
Het wordt alles geplaatst wat met een beleving/waarneming van een bezoek aan onze club te maken heeft. Daarbij maakt het niet uit of het positief of negatief is. Wij zijn tevens blij als u bij een klacht direct ter plekke een van onze aanwezige bardames aanspreekt op eventuele ontevredenheid. Dan kunnen wij direct handelen.

Voor vragen kan je contact opnemen met onze club. 

 

Telefonisch onder 0049 2801 986 044

 

E-Mail: xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

 

Bericht 1451-1460 van 2261.

H zegt:

Ik kan me helemaal in Jack verplaatsen


20-12-2011 14:32 .

hoppa zegt:

@Jack uit deventer van de zgn vip gasten heb je weinig last en het varieert wanneer ze er zijn op de partys zijn er meestal enkele maar ook door de week kunnen ze er zijn en vip gasten zijn het niet echt zijn meer stamgasten net als in een cafe en daar is toch nix mis mee


19-12-2011 13:08 .

Robin zegt:

Voor Jack uit Deventer: Ik begrijp je angst voor de statuur van de vips maar het is zo heb ik ervaren ongegrond. Ik heb de 'likmeester' ook op een dag voor een lange tijd op de bank zien zitten zonder aandacht omdat het megadruk was. Dat is dan ook de kracht van PTX je komt aan de beurt dat in tegenstelling bij andere pt-clubs waar de vrouwen hun favorieten hebben en je het nakijken hebt als (vaak) NL beer. 80%(gok) is NL en de meeste komen alleen of met z'n tweeën. Een vast clubje waar je niet tussen komt heb ik niet meegemaakt buiten de vriendengroep bezoeken maar die staan los op zichzelf. Kijk voor sappige geile reviews anders op Hookers.nl of IJsberenforum.com(registratie verplicht om te lezen).


19-12-2011 11:32 .

walter zegt:

ijsje bedankt voor je informatie over winterbanden in duitsland ja alleen met sneeuw en ijs maar ik kom weer gauw naar xanten weer een tijdje geleden


17-12-2011 19:35 .

Jack uit Deventer zegt:

Al een tijdje loop ik met de gedacht om eens lekker naar Xanten te gaan. Maar om eerlijk te zijn maakt de berichtenwisseling in het gastenboek me niet echt geil. Ook houd ik niet zo van "vaste" clubjes. En al helemaal geen mannenclubjes. Wellicht kan men mij zeggen wanneer deze zgn geweldige VIP-klanten er NIET zijn. Bij voorbaat dank en misschien tot ziens, Jack En alvast de beste wensen


17-12-2011 19:00 .

ijsje zegt:

ik heb het even opgezocht: In de winter naar Duitsland: winterbanden verplicht of niet? Door de verwarrende berichtgeving in de media weten veel automobilisten niet meer waar ze aan toe zijn: zijn winterbanden nu wel of niet verplicht als je 's winters in Duitsland een auto bestuurt? Het is nogal een gedoe en een forse uitgave om voor een enkel autoritje naar de Partytreff in Xanten vier speciale winterbanden te monteren. Het formeel juist antwoord op de vraag luidt "nee, er is in de winter geen algemene winterbandenplicht in Duitsland", BEHALVE bij winterse omstandigheden. Dus als je geen winterbanden gemonteerd hebt, kan dat bij sneeuw en ijs een boete opleveren van 40 euro en bij een ongeval eerder tot aansprakelijkheid leiden. En winterbanden zijn in dit geval banden met het sneeuwvloksymbool en/of (!) een M+S-logo. All weather- of M+S-banden zijn dus ook toegestaan.


17-12-2011 06:21 .

Dolf zegt:

Heren heren gaan we weer met modder gooien????? Laat het toch eens zijn, respecteer elkaar eens. @ Koos laat de mensen schrijven, en reageren wat ze willen, en reageer niet op elke vraag of discussie. Krijgen ze geen antwoord van PTX en willen het toch weten dan bellen ze maar doen ze dat niet jammer voor hun, maar ondanks uw regelmatig bezoek is het niet uw taak. Tevens komt erweer onrust van in het gastenboek. Ik ken u en respecteer u ook, maar schijnbaar kan het niet iedereen. Ik zou me gewoon richten op de serieuse forum's (waar de meeste vaste ook schrijven) ipv het gastenboek Gr Dolf


 


16-12-2011 00:25 .

M punkt. uit Wageningen zegt:

Voor Frans: Winterbanden zijn in Duitsland verplicht bij 'Winterse omstandigheden' kortom sneeuw, ijzel en dergelijke. Met het weer zoals het nu is de laatste dagen is het mogelijk om met zomerbanden in Duitsland te rijden.


14-12-2011 21:56 .

Frans uit Enschede zegt:

Hallo genieters. Wie kan mij zeggen hoe het nu precies zit met winterbanden in duitsland. Wat zijn de gevolgen als je met zomerbanden de grens overgaat richting xanten. Hoop op een verhelderend antwoord.


 


14-12-2011 18:49 .

Robin zegt:

Hoi ptx, zijn Agnes en Miriam aan het genieten van vakantie en komen ze weer eens terug? de laatste keer dat ik er was heb ik erg genoten van Agnes en helaas was Miriam er niet. Ook zou ik graag de blonde Roemeense Daniela weer willen zien die er maar een paar dagen was. Maar niet getreurd hoor, jullie hebben meer leuke meiden die mij doen terugkeren ;-) -- Al vind ik het nog steeds jammer dat Katrin plots vertrokken was.


14-12-2011 00:14 .


Hot nieuw girls

Girls in Xantener Partytreff

Girls Xantener Partytreff

Fotos? Fotos of onze dames.

Aanwezige girls? Klik hier!

Xantener Partytreff

Xantener Partytreff

Philosophenweg 2 (Ecke Trajanring)
46509 Xanten
Duitsland

Tel: +49(0)2801 986 044
xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

Wil je meer weten?

FAQ Xantener Partytreff

About the Club.

Vragen et antwoorden