DE

Wat is dat, een PartyTreff?

PartyTreffs bestaan in Nederland niet. Een PartyTreff is een club waar je slechts éen keer (bij binnenkomst) betaalt en daarna zoveel sext, eet en drinkt als je wilt. Je weet dus precies waar je aan toe bent.
Er bestaan in Duitsland enkele PartyTreffs, maar die van ons ligt het dichtst in de buurt van Nederland: 30km van de grens. Vanaf Arnhem ben je ongeveer 40 minuten onderweg.

Niet alle PartyTreffs hebben dezelfde sfeer: sommige zijn (veel) drukker dan andere. Wij hanteren het motto dat je bij een PartyTreff komt voor totale ontspanning en niet om snel weer buiten te staan. Het gaat er bij ons dus rustig aan toe en zowel de gasten als de meisjes zijn heel relaxed.

Hoe gaat dat als ik binnenkom?

Bij binnenkomst betaal je de all-in toegangsprijs. Daarna krijg je handdoeken en een paar badslippers.

Onze dresscode is eenvoudig: alleen een (grote) badhanddoek. Nadat je hebt omgekleed, stop je je spullen in een afsluitbare kluis. Nadat je hebt gedouched, krijg je aan onze gezellige bar je eerste drankje van die dag. En vanaf dat moment: onbeperkt plezier! Sex, eten en drinken: zoveel als je wilt. Op een manier die je nergens anders tegenkomt.

Een bezoek aan PartyTreff Xanten vergeet je echt nooit meer. Niet voor niets komen bijna al onze gasten regelmatig terug!

Mag ik écht zo vaak als ik wil?

Ja! Je kan met alle aanwezige dames zo vaak je wilt seks hebben. Er zijn ook andere gasten aanwezig die ook het recht hbbne op seks met de aanwezige dames. Hierdoor kan het voorkomen dat je niet meer dan 3 keer seks kunt hebben met dezelfde dame. Bedankt voor uw begrip.

Zijn de meisjes bij jullie écht geil?

Absoluut! Als we niet geil zijn, komen we niet. En sommigen van ons zijn zelfs onverzadigbaar - die hebben na 12 uur nog steeds niet genoeg!

Hoeveel meisjes zijn er?

Zie ook de vorige vraag: als we niet geil zijn, komen we niet. Daarom varieert het aantal meisjes, maar over het algemeen zijn het er minimaal vijf, vaak zijn het er meer. Klik hier om te zien welke meisjes we de komende dagen verwachten.

Om te zorgen dat jij als gast niets tekort komt, hebben we een prijsgarantie: we garanderen je dat er minimaal vier meisjes op je zitten (of liggen) te wachten. Normaal gesproken zijn het er minimaal vijf of zes; bijna altijd zijn het er meer dan vier. Maar als er slechts drie meisjes zijn, krijg je €10 korting op de all-in toegangsprijs. Zijn er slechts twee meisjes (wat tot nu toe slechts éen keer is voorgekomen) dan krijg je zelfs €20 korting.

Als ik een meisje zie dat ik leuk vind, hoe krijg ik dan sex met haar?

Als ze al niet naast je zit: loop gewoon naar haar toe en stel je voor! De rest gaat echt vanzelf. En als ze toevallig met iemand in gesprek is: vraag haar gewoon of ze straks wat tijd voor je wil reserveren.

Mogen de meisjes geld vragen?

Nee! Prostitutie, in welke vorm dan ook, is bij ons absoluut verboden.

Mogen de meisjes mij weigeren?

De meisjes die bij ons zijn, weigeren in principe helemaal niemand. Er is natuurlijk wel een voorwaarde: je dient schoon te zijn. Uiteraard kun je zo vaak als je wilt gebruik maken van onze goed uitgeruste doucheruimtes.

Ik ben al wat ouder. Ben ik evengoed welkom?

Iedereen ouder dan achttien jaar is van harte welkom. Onze oudste gast tot nu toe was bijna tachtig en heeft een heel leuke dag gehad. Dus ook als je al wat ouder bent: we zien je graag als gast!

Moet ik van tevoren reserveren?

Nee. Het is niet nodig om te reserveren, ook niet op onze superparty's die we éen keer per maand organiseren.

Zijn alle drankjes ook gratis?

Ja. Maar let op: we schenken geen sterk alcoholische dranken. Je kunt kiezen uit koffie, thee, frisdranken, bier en wijn.

Kan ik ook tongzoenen?

Dat hangt van het meisje af, uiteraard. Sommige van de meisjes doen dat graag, anderen hebben dat liever niet. Je kunt dat altijd even aan het meisje vragen, of aan éen van de medewerkers achter de bar. Geen vraag is ons te gek!

Kan ik ook anaal?

Op de meeste dagen hebben sommige meiden een armband om. Een rode armband bij een meisje betekent dat ze je graag (heel graag zelfs) anaal wil hebben.

Wanneer je precies wilt weten op welke dag je terechtkunt voor een anaal nummertje, kun je hier klikken.

Ik wil graag Frans zonder condoom...

Dat doen de meesten van ons. We vinden het fantastisch om je, zoals we dat in het Duits zeggen, "an zu blasen"! Wanneer je zonder, of juist met condoom op z'n Frans wilt worden verwend: vraag het ons gewoon!

En Frans zonder condoom, tot het einde?

Let even op de armbandjes die sommige meiden dragen. Meiden met een blauw armbandje om ontvangen je graag - tot de laatste druppel!

Wanneer je precies wilt weten op welke dagen je, zonder condoom, lekker in de mond van een meisje kunt klaarkomen, klik je hier.

Hoe zit het met geslachtsziekten?

De meeste van de meiden zullen je graag op z'n Frans zonder condoom verwennen. Wil je liever een Franse massage met condoom? Gewoon even vragen! Ander sexueel verkeer vindt uiteraard altijd met condoom plaats!

Ik wil graag een trio uitproberen. Kan dat?

Graag zelfs! Soms komt er, als je met z'n tween bent, uit zichzelf een meisje bij. Maar vraag er anders gerust om. En kwartetten vinden we ók leuk ;-)

Ik spreek niet of nauwelijks Duits. Is dat een probleem?

Nee hoor! We hebben héel veel Nederlandse gasten, en er zijn ook regelmatig Nederlandstalige meisjes bij ons. Ook hebben we regelmatig Nederlandse barbediening. En als je langzaam Nederlands praat, begrijpen we best wat je bedoelt.

Ik ben niet zo groot geschapen...

De meiden die bij ons komen, hebben daar geen enkel probleem mee. Je bent dus echt van harte welkom.

Soms lees ik ook negatieve berichten over jullie in jullie Gastenboek. Hoe zit dat?

De belangrijkste reden dat mensen ontevreden zijn: ze komen met de verkeerde verwachtingen, of met heel hooggespannen verwachtingen naar ons toe. Ook komt het voor dat het minder goed klikt tussen een meisje en een gast. En... Sommige mensen posten negatieve berichten zonder dat ze ooit bij ons op bezoek zijn geweest!

En natuurlijk: ook wij hebben wel eens een mindere dag. Dat kan overal voorkomen. Maar bij klachten vragen we je om het ons meteen, terwijl je nog bij ons bent, te melden. Dan kunnen we er namelijk meteen iets aan doen!
Kan ik overal sex hebben?
Meestal gaan we naar beneden (daar hebben we een groot bed en een paar kleinere bedden), maar soms gaat het er ook boven héel heftig aan toe. Op de bank voor de TV met pornofilms, bijvoorbeeld...

Kan ik ook privé met een meisje?

Bij een PartyTreff vindt open sex plaats. Hoewel er ook wat discretere gedeeltes te vinden zijn in onze 'speelweide', en er bij de sauna nog een bed staat dat met vitrage kan worden 'afgesloten', zijn er geen afzonderlijke kamers.

De meisjes op de foto's, lopen die echt bij jullie rond? Of zijn dat nepfoto's?

De foto's zijn echt bij ons gemaakt, met meisjes die regelmatig bij ons te gast zijn. En wat die meisjes betreft: nou, ze lopen niet de hele tijd. Ze liggen ook vaak ;-) Maar het antwoord: ja! Maar er zijn er nog veel meer... Kom snel eens langs om ons te leren kennen. We weten zéker dat je snel terugkomt!

Waarom hebben jullie niet van alle meisjes foto's?

Bij ons is niemand tot iets verplicht - ook de meiden niet. Sommige meiden willen, om privacy-redenen, liever niet op de foto. En die wens respecteren we uiteraard.

Op welke dagen is het drukker, en op welke dagen is het wat rustiger?

Het is natuurlijk niet echt te voorspellen wanneer het rustig is. Maar op zondag en maandag zijn er over het algemeen wat minder gasten. Later in de week wordt het vaak wat drukker. De sfeer is dan ook wat anders. Op vrijdag en zaterdag heerst er vaak echt een 'feest'-gevoel: alles is wat ongedwongener.

Maar hoe dan ook: de meiden hebben altijd tijd genoeg voor je!

En wat als er teveel gasten zijn? Word ik dan niet binnengelaten?

Onze club is zo ingericht dat er ruimte genoeg is, voor iedereen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het 'vol' is en dat je niet naar binnen kunt. Als onze parkeerplaats vol is, kun je je auto gewoon verderop zetten, bijvoorbeeld op het parkeerterrein van de naast ons gelegen supermarkt.
De parkeerplaats staat helemaal vol! Waar laat ik m'n auto?
Je kunt je auto ook op de parkeerplaats bij de naast ons gelegen Spieltreff kwijt. Ook is er naast ons, bij de supermarkten, een groot parkeerterrein.
Zijn jullie bereikbaar met het openbaar vervoer?
We zitten op ongeveer vijf minuten lopen van het station Xanten. Het beste reis je met de trein via Arnhem naar Duisburg, waarna je overstapt op de "Regionalbahn" met als eindstation Xanten.

Kan ik bij jullie ook overnachten?

Xanten heeft een aantal hotels, in diverse prijsklasses, beginnend bij ongeveer €50. Wanneer van tevoren al weet dat je wilt overnachten, bel ons dan even zodat we een reservering voor je kunnen maken.

Wanneer je het erg naar je zin hebt bij ons en besluit nog een dagje te blijven: vraag even aan de bar om een hotelkamer voor je te reserveren.

Zijn stelletjes ook welkom?

Ja zeker! En... Je vriendin/vrouw hoeft dan natuurlijk niet in een handdoek rond te lopen! Een sexy jurkje of lingerie is meer dan welkom!

Als jullie ervoor kiezen om alleen met elkaar sex te hebben, is dat natuurlijk prima. Maar... als de man sex heeft met éen of meer van de meisjes die bij ons op bezoek zijn, verwachten we dat ook de vrouw zich openstelt voor éen of meer andere mannen die bij ons te gast zijn.

Dat is eigenlijk de enige regel die we voor stelletjes hanteren, dus... Veel plezier!

Mag ik bij jullie foto's maken?

Om redenen van privacy, zowel voor de meiden als voor de gasten, is het maken van foto's bij ons niet toegestaan.
Het heeft heel erg geklikt tussen een meisje en mij. Hoe kan ik met haar in contact komen?
Helaas kunnen we, om redenen van privacy, geen mobiele telefoonnummers en mail-adressen van onze gasten doorgeven aan de meisjes en vice versa. De beste manier om met een meisje nogmaals in contact te komen, is dan ook om langs te komen wanneer ze bij ons is. Kom je speciaal voor een bepaald meisje? Vaar dan niet blind op de Agenda, maar bel ons van tevoren even of ze er ook daadwerkelijk is, die dag!

Accepteren jullie creditcards of pinpassen?

Nee. We kunnen alleen contant geld accepteren. Op ongeveer 500 meter afstand van onze PartyTreff vind je twee banken met geldautomaten.


De dagen van het all-inclusive concept zitten er bijna op. Je kan nog tot 1 oktober 2017 gebruik ervan maken. Saunaclub Xanten verwelkomt jou vanaf 6 oktober 2017. Dus tot snel! Partytreff Xanten

Girls in Xantener Partytreff

Girls Xantener Partytreff

Fotos? Fotos of onze dames.

Aanwezige girls? Klik hier!

Xantener Partytreff

Xantener Partytreff

Philosophenweg 2 (Ecke Trajanring)
46509 Xanten
Duitsland

Tel: +49(0)2801 986 044
xantenerpartytreff.nl@googlemail.com

Wil je meer weten?

FAQ Xantener Partytreff

About the Club.

Vragen et antwoorden